2015. augusztus 19., szerda

MIT LEHET THÉTA HEALINGGEL TEREMTENI?

A tegnapi bejegyzésemből azt hiszem, már kiviláglott, hogy a Théta Healing egy teremtő módszer. Olyan korba érkeztünk, amikor az emberiségnek az a lehetőség adatott, hogy ráébredjen arra a tudatosságra, hogy az életet nem kell passzívan elszenvedni, hanem mód van alakítani, megteremteni a vágyott minőségű életet. Ez nemcsak pénzt jelent természetesen, hanem olyan életet, amelyben jobbá formálhatjuk emberi kapcsolatainkat (akár a párunkkal, munkatársainkkal, üzleti partnereinkkel, szomszédainkkal stb), kedvezőbb lehetőségeket teremthetünk a munkaügyeinket illetően, könnyebbé tehetjük tanulási folyamatainkat, hatékonyabbá időbeosztásunkat, tisztázhatjuk magunk számára, hogy kik is vagyunk, mik a valódi céljaink.
Önismeret nélkül csak olyan célokat vagyunk képesek kitűzni, amelyek, ha meg is valósulnak, végül nem adják meg a remélt boldogságot. A Théta Healing segítségével a személyiség valódi mozgatórugóihoz jutunk el, és, ha szükséges, ezeken változtatunk, hogy a célok, a vágyott dolgok megjelenhessenek az életünkben.


Théta Healing konzultációra Wiener Neustadt-i irodámba személyesen várom az engem megkeresőket, vagy a konzultáció elérhető skype-on is.
Időpontegyeztetésre emailben van lehetőség: veghfodorm@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése